Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Πάμε Μουντιάλ!

Η ώρα έφτασε και όλα είναι έτοιμα στην Νότιο Αφρική για την μεγάλη έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Φυσικά μαζί με όλους τους συμμετέχοντες, και η Εθνική μας ομάδα, είναι πλήρως έτοιμη για το πρώτο της αγώνα απέναντι στη Ν.Κορέα.
Η ετοιμασία της εθνικης μας ομάδας έχει ολοκληρωθεί, και ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, έχει κατασταλάξει, στο μεγαλύτερο μέρος, για την τακτική και την σύνθεση που θα παρουσιάσει η ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι. Όλα δείχνουν πως η εθνική θα παραταχθεί με σύστημα 4-5-1.
Αυτό που λένε όλοι οι διεθνείς μας, είναι πως το πρώτο παιχνίδι με την Κορέα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στον επόμενο γύρο και για αυτό αποτελεί ματς σταθμό, που πρέπει να κερδιθεί πάση θυσία. Οι παίχτες είναι σε καλή κατάσταση, πλην του Μόρα ο οποίος δεν θα είναι διαθέσιμος στο πρώτο παιχνίδι, και αυτό που θα προσπαθήσουν να επιτύχουν, είναι να εκμεταλευτούν το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν στο ψηλό παιχνίδι έναντι των πολύ κοντύτερων Κορεατών.
Αυτό που μένει να δούμε, είναι το αν καταφέρει η εθνική μας ομάδα να σβήσει τα ατού των Κορεατών, που φημίζονται για την ταχύτητα και την τεχνική τους, και με τον σωστό έλεγχο του κέντρου, να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Καλή τύχη στην Εθνική μας ομάδα, και ας ελπισουμε να δούμε πολλά γκολ και εντυπωσιακό θέαμα σε όλους τους αγώνες του Μουντιάλ!