Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Τέλος για την Super League 2009-2010

Η τελευταία αγωνιστική των play off την Τετάρτη ήταν και η τελευταία της φετινής σεζόν με τις ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον επερχόμενο Αύγουστο. Το μοναδικό ενδιαφέρον της τελευταίας αυτής αγωνιστικής ήταν ως προς τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε ένα προκριματικό για τους ομίλους του Europa League.
Η ΑΕΚ κατόρθωσε να πάρει τη δεύτερη αυτή θέση επικρατώντας του, κακού για ένα ακόμα παιχνίδι, Ολυμπιακού, με 2-1, που σε συνδυασμό με την νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ, άφησε τους πειραιώτες στη τελευταία θέση. Έτσι ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει δύο προκριματικά παιχνίδια προκειμένου να μπει στους ομίλους του Europa League σε αντίθεση με την ΑΕΚ που θα παίξει ένα. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει, πως οι ερυθρόλευκοι θα αναγκαστούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά αρκετά πιο νωρίς.
Πρέπει να τονίσουμε πως κάποιοι παίχτες του Ολυμπιακού, που θα βοηθήσουν τις εθνικές ομάδες τους στο Μουντιάλ, ακολούθως θα έχουν την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα του Ολυμπιακού, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα ξεκουραστούν καθόλου μέσα στο καλοκαίρι.

Ο μεγαλος κερδισμένος των Play off, ΠΑΟΚ, θα ψάξει γρήγορα να βρεί τον αντικαταστάτη του Σάντος, ο οποίος έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τον δικέφαλο ενάντιων του Άρη, ώστε να ξεκινήσει και αυτός την προετοιμασία του για τον προκριματικό του Champion's League.