Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012


Το μεσημέρι της Tετάρτης (14/6) στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" του Γ. Καραϊσκάκης  παρουσιάστηκε και επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Νέος, φιλόδοξος, εργατικός. Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον γεννημένο στη Βενεζουέλα Ζαρντίμ. Στη σημερινή παρουσίαση τις δηλώσεις ξεκίνησε ο πρόεδρος των πειραιωτών καλωσορίζοντας τον πορτογάλο προπονητή  και βάζοντας ως στόχο το τέταρτο αστέρι.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φαίνεται και πάλι διατεθειμένος (όπως και στη περίπτωση Βαλβέρδε) να παραχωρήσει στον Πορτογάλο προπονητή όλες τις ανέσεις για να κάνει το σύλλογο υπερδύναμη στην Ελλάδα αλλά και να διατηρήσει το καλό πρόσωπο που έχει στην Ευρώπη.

Σε συνάντηση που έιχαν νωρίτερα σε ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο πρόεδρος και προπονητής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται να έδωσε το ελεύθερο στο Ζαρντιμ να διαλέξει αυτός τον χαφ-δεκάρι που χρειάζεται η ομάδα. Ωστόσο απαραίτητη είναι και η απόκτηση ενός στόπερ για την άμυνα αφού δεν έχει ξεκαθαρήσει ακόμα το θέμα ανανέωσης του Όλαφ Μέλμπεργκ καθώς στη περίπτωση του Σουηδού διεθνή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.