Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

4ή αγωνιστική Super League

Θρίαμβος του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΚ (3-1), ήττα με παράπονα για τη διαιτησία από τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια (1-0), λύτρωση του Αρη με Τσέζαρεκ (1-0 τον Εργοτέλη). Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Καβάλα, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί του Ηρακλή (0-1). Πήρε βαθμό στο Αλκαζάρ η Κέρκυρα (1-1).
Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Η αξιόμαχη Καβάλα έβαλε τέλος στο αήττητο του Ηρακλή, επικρατώντας 1-0 στο Καυτανζόγλειο με γκολ του Ονουάτσι. Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τους "Αργοναύτες". 
Αλλους δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ. Αν και προηγήθηκε, η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα που πήρε σχετικά εύκολα την ισοπαλία.
Στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της, η Ξάνθη βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον ΠΑΟΚ με 1-0 στα Πηγάδια και να πάρει το πρώτο τρίποντό της στο φετινό πρωτάθλημα. Μέτριος ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις στην επανάληψη.
Οι φίλαθλοι του Άρη χρειάστηκε να περιμένουν 90 λεπτά και κάτι, για να πανηγυρίσουν γκολ κόντρα στον αξιόμαχο Εργοτέλη, που μέχρι εκείνη την ώρα αν και έπαιζε με 10 παίκτες για παραπάνω από ένα ημίχρονο, δεν είχε απειληθεί ουσιαστικά από τους παίκτες του Κούπερ.
Η ΑΕΚ έμεινε πίσω στο σκορ και ως είθισται φέτος όταν συμβαίνει αυτό δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Ολυμπιακός Βόλου θριάμβευσε με Σανκαρέ, Μπρέσκα και Ούμπιντες (3-1) και έριξε ακόμα πιο βαθιά στο βαθμολογικό πίνακα τους "κιτρινόμαυρους". 
Το Σάββατο, οι δύο αιώνιοι, επικράτησαν σχετικά εύκολα των αντιπάλων τους. Ο ΠΑΟ κέρδισε 2-1 τον αξιόμαχο Πανιώνιο ενώ ο Ολυμπιακός, παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, νίκησε με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Τέλος ο Ατρόμητος, πήρε το πρώτο του τρίποντο, απέναντι στον Πανσερραϊκό με σκορ 2-1

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25/09

 
Κυριακή 26/09

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 3-1

Πήγη: Contra.gr