Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Της ΑΕΚ παλικάρια




Ομάδα για φίλημα η ΑΕΚ, κέρδισε 2-0 τον ταλαιπωρημένο όπως έδειξε Παναθηναϊκό και έβαλε φωτιά στη μάχη των πλέι οφ. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου κατέβηκε στο γήπεδο παίζοντας τα ρέστα της και δικαιώθηκε. Με δυο εξαιρερικά γκολ (Μάκος 29' και Κλωναρίδης 80') ο δικέφαλος έφερε τα πάνω κάτω κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ατυχία να χάσει το Νίνι ο οποίος υπέστει κάταγμα στη μύτη και τον Σπυρόπουλο απο το 20ο λεπτό με τους Καραγκούνη και Γιούρκα να τους αντικαθηστούν. Ωστόσο οι πράσινοι δε δικαιούνται κάτι παραπάνω απο το παιχνίδι. Χωρίς να τολμήσουν και χωρίς να έχουν καθαρό μυαλό οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ήταν καλύτεροι απο το προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο και η ήττα ήταν αναμενώμενη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος  στο τέρμα, Κοντοές δεξιά, Καράμπελας αριστερά, Μανωλάς, Μπουγαΐδης στο κέντρο της άμυνας, Καφές, Γεωργέας, Μάκος στα χαφ, Λεονάρντο, Σιαλμάς εξτρέμ και προωθημένο τον Λύμπερόπουλο

ΠΑΟ:.Καρνέζης στο τέρμα, Σπυρόπουλος αριστερά, Βύντρα δεξιά, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας, Σιμάο, Βιτόλο κόφτες, επιτελικό τον Νίνη, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος στα άκρα και Τοτσέ στην κορυφή.