Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.
Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τόνισε χαρακτηριστικά: "Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Άρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία. Αύριο δεν έχουμε άγχος. Άγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα.
Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο.
Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν.
Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία. Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε".
Εκτός αποστολής ο Φετφατζίδης
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" ενόψει του μεγάλου σαββατιάτικου αγώνα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή 18 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο νεαρός μέσος δεν φαίνεται να υπολογίζεται στην παρούσα φάση, καθώς παρόλο που είχε ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στη Θεσσαλονίκη έμεινε και τότε εκτός.
Η αποστολή που επέλεξε ο Ισπανός προπονητής αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτη, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
Στα της ενδεκάδας κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάρντο, το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τοροσίδης, το αριστερό ο Μπράβο, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μπέλμπεργκ και Παπαδόπουλος. Δεξία στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Μιραλάς, ως αμυντικός χαφ ο Μοντέστο, ο ρόλος του επιτελικού θα ανατεθεί στον Ιμπαγάσα, ενώ αριστερά θα βρίσκεται ο Ριέρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τζιμπούρ και πίσω του ο Φουστέρ.

Πηγή: www.contra.gr